«

»

okt 19

Online forums

Online forums nævnt nedenfor har ikke selv bedt om at blive sat på. Så osse dette er ganske gratis. MEN ligesom disse forums har deres restriktioner, så har Sikkerautostol det samme. Både links og al omtale kan uden videre henholdsvis fjernes og stoppes fra Sikkerautostol.

The online babysites mentioned below have not asked to be put on the Sikkerautostol site. So this, too, is free. HOWEVER, babysites have restrictions more or less. Sikkerautostol acts the same in this regard. Both links and advertisement as a whole for these sites can be removed and stopped respectively by Sikkerautostol.

Danmarks største babysite.

http://www.min-mave.dk

http://www.nybaktmamma.com

Norsk babysite, bla. med et forum for autostole.

http://www.babycentre.co.uk

Rigtig godt engelsk babysite med en masse medlemmer /Excellent babysite in England with lots and lots of members.

http://www.mumsnet.com

Endnu et godt engelsk site/Another excellent British site.

http://www.eltern.de

Et meget stort og godt forum i Tyskland

Permanent link til denne artikel: http://www.sikkerautostol.dk/2010/10/online-forums/

6 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Mona Hansen

  Hej Lena,

  Jeg har i dag tilmeldt mig sikkerautostol-forum.dk, men kan desværre ikke skrive nye emner 🙁
  Derfor skriver jeg lige et spørgsmål her.
  Jeg kunne nemlig godt tænke mig at udskifte min Römer Baby Safe Plus babystol med en der er større, og har spurgt Håkan fra carseat.se om han kunne anbefale en der vil kunne monteres i vores gammel Mitsubishi Carisma fra 1998. Stolen skal bruges af min søn der er 9½ mdr gammel og vejer ca.11 kg.
  Håkan har så anbefalet Britax Hiway evt. Britax Multitech/Two way hvis min søn er meget høj. Selvom jeg stoler 100% på Håkan, så vil jeg gerne have second opinion, det kan være du kunne hælpe mig at vælge imellem de 3 stole eller anbefale noget helt andet.
  Jeg håber du kan hjælpe mig 🙂

  Med venlig hilsen,

  Mona

  1. Lena Larsen

   I en gammel bil er Hiway og Two Way Elite nok de sikreste bets. Multi-Tech er ganske vidst godkendt til den bil. Men jeg tror bare at det er til nyere versioner af den.

   Med Two Way Elite står det nærmest en selv frit for hvor meget den skal fylde. Den er god til lange børn. Den har faktisk kapacitet til et barn på 127 cm, men er alligevel en letvægter og nem at flytte.

   Hiway er skam osse fin – noget mindre. Men har somregel plads nok til et barn op til 110 cm.

   “Problemet” med ældre biler i forhold til Multi-Tech er at de somregel har de der lange sele spænder. Dem har MT svært ved at klare. Det har de andre to til gengæld ikke.

   Lena

   1. Lena Larsen

    Forummet har lidt problemer med visse browsere – Fire Fox er på den liste.

    Lena

    1. Mona Hansen

     Jeg har læst i en tråd at der var problemer med firefox, og prøvede derfor at åbne forummet med internet explorer, men det lykkedes alligevel ikke at skrive nye emner.

 2. Mona Hansen

  Jeg kan ellers bedst lide Multitech, den virker i hvert fald som den mest robuste og sikre af de 3 stole 🙁

  Så tror jeg at jeg vil vælge en Hiway stol + hovedstøtte/pude til min søn. Stolen minder meget om den babystol som vi har i forvejen.
  Jeg er virkelig glad for at du tog dig tid til at skrive et svar til mig, ellers havde jeg helt sikkert valgt Multitech, og spildt masser af penge.

  Tak for en rigtig god hjemmeside og tak for de mange gode indlæg på min-mave.dk hvor jeg lærte at man kunne få bagudvendte stole til større børn, det vidste jeg nemlig ikke før.
  Takket være dig vil min søn være bedre beskyttet i trafikken indtil han er mindst 4 år gammel.

  Rigtig god weekend,

  Mona

  1. Lena Larsen

   Jamen tusind tak for de søde ord. Jeg ved at din bil blev produceret til og med 2005 i hvert fald. Det er sikkert de nyere modeler Multi-Tech er blevet testet i.

   HVIS Hiway tager for meget plads bagved passagersædet foran, så har man den mulighed t sætte den i midten eller foran (deaktiver airbaggen)

Skriv et svar

%d bloggers like this: