«

»

nov 15

Cybex Sirona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder:

Kayne West og Kim Kadarshian har købt en Cybex Sirona til deres baby.

Kim Kadarshian´s Cybex Sirona

 Crash test

 

Cybex opgraderer Sirona: Cybex er muligvis igang med at lave Sirona lidt større på baggrund af kritik på dens størrelse fra brugere.

Cybex to update the Sirona: Rumor has it that Cybex are about to make the back of the Sirona longer due to criticism from parents on it´s rather short back.

 

Hvorfor har Sikkerautostol.dk ikke denne stol/Why does Sikkerautostol.dk not have this seat for testfitting?

Lad mig slå en ting fast med 7-tommersøm: Det er ikke pga manglende sikkerhed og dårlig kvalitet. Cybex Sirona er en MEGET sikker og kvalitetsmæssig rigtig god autostol. Men den er meget kort i ryggen, og vil derfor næppe holde til 18 kg eller ca. 4 år.

Let me put one thing straight right away. The reason that sikkerautostol.dk doesn´t have the Cybex Sirona is NOT due to poor safety and quality. The Cybex Sirona is a VERY safe and good quality car seat. However, it is very short, and will likely not last until 18 kg or app 4 years of age.

 

Stolen sælges i Danmark hos 

http://www.kaereboern.dk/cybex-sirona-pure-black/

http://www.onskeborn.dk/oenskeboern/autostole-og-tilbehoer/fra-9-til-18-kg/cybex-sirona/c-23/c-88/p-4986

http://www.babysam.dk/catalogsearch/result/?q=Cybex&insearch=branddropdowntop

From Cybex 23.Aug. 12: The Sirona is on it´s way to the retailers. The first load has been sent today!!!!!!

 

Godkendelse/Approval: ECE R 44/04

 

Anvendelse/usage: Bagudvendt/Rearfacing: 0-18 kg. Fremadvendt/Forwardfacing 9-18 kg.

 

Montering Bagudvendt/Rearfacing installation: Isofix, støtteben/Isofix, footprop

 

Features:

 

Bagudvendt/Rearfacing only:

 

5 Punktssele/5 point harness: Integreret selesystem med 1 højde-håndsjustering/integrated harness system with a 1 hand height adjustment system.

 

Fremadvendt/Forward facing only:

 

Kollisionspude istedet for 5 punktssele/Impacts cushion instead of a 5 point harness

 

Bagudvendt og fremadvendt/Rearfacing and forward facing:

 

Hvilepositio/Recline position: 1 håndsjusterng/1-hand adjustment system.

 

Drejebase/Swirvel base: Stolen kan drejes 360 grader på basen når den er fremadvendt. Stolen kan indstilles sidevejs når barnet skal ind og ud af stolen/The seat swirvels 360 degrees on its´ base when used forward facing. The seat can be positioned sideways in order to easierly get the child in and out of the seat.

Bagudvendt med 5 punktsselen i kan den dreje 90 grader. For at vende stolen fremad må 5-punktsselen fjernes./The seat svirvels 90 degrees when used rearfacing. Remove the 5 point harness to use it forward facing

Hvilepositioner fremadvendt/Recline positions forward facing: 7

Hvilepositioner bagudvendt/Recline positions rearfacing: 5

Pladsbehov oprejst vs hvile:/Space requirements upright vs recliend: Ungeær den samme/About the same.

Højdejustering af hovedstøtte og 5-punktssele:Height adjustment of the head support and 5 point harness: Fuldt integreret som Besafe X3. Selen løsnes og hovedstøtten trækkes op med et enkelt greb. Håndtag placeret på bagsiden af hovedstøtten/Fully integrated like the Besafe X3. Loosen the harness and pull up the head support with a one hand grip. The lever is placed on the back of the head support.

Fremadvendt fastgørelse af barnet/Securing the child forward facing:Med kollisionspude. Kollisionspuden monteres direkte på stolen med to metalklips – 1 i hver side. Puden “strammes om barnet” ved at trække i den integrede sele som er at finde i selve kollisionspuden.With impact cushion. The impact cushion is directly mounted onto the seat with two metal clips – 1 on each side. Fasten the cushion by way of pulling the integrated belt within the cushion itself.

Permanent link til denne artikel: http://www.sikkerautostol.dk/2011/11/cybex-sirona-2/

13 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Helle Nielsen

  Uh, den ser lækker ud. Kan den mon være i en Peugeot 207?

  1. Lena Larsen

   Hej Helle,

   Ingen har set den endnu. men Mobi og Besafe kan være i Peugeot 207 og rumme en 180 cm høj person på forsædet. Så jeg regner stærkt med at Sirona også kan være der.

   MVH
   Lena

 2. camilla

  Hej.

  Jeg kan ikkke helt gennemskue om man monterer den med isofix i den bagudvendte position???

  Mvh camilla

  1. Lena Larsen

   hej Camilla

   Nu er den ikke kommet endnu.

   Den monteres med isofix begge veje. det er stolen der drejer på basen. den kan dog kun dreje 90 grader så længe 5 punktsselen er i. For at vende den 180 grader skal 5-punktsselen fjernes inden.

 3. Rudolph

  Good day I am so thrilled I found your site, I really found you by error, while I was searching on
  Bing for something else, Regardless I am here now and would just like
  to say thank you for a remarkable post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it
  all at the moment but I have book-marked it and also included your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please
  do keep up the awesome b.

  1. Lena Larsen

   Hi Rudolph

   Thank you SOO MUCH for your kind words. I hope you will enjoy the rest of the blog. Don´t hesitate to ask if you have any questions.

   Kind Regards
   Lena

 4. Kim Pedersen

  Ufattelig lækker og nem stol..

  DESVÆRE har den en fejl… en for svag plastik samling af seler bagpå som gør at dem er besværlig at spænde når den bukker sammen…

  har kontaktet forhandleren og venter spændt på det “rep” kit de tilsender så den kan skiftes

  Kan kun anbefale stolen til folk som er i tvivl

  Mvh Kim

 5. Lisette

  Jeg er ret vild med drejebasen! Er der nogen der ved om denne autostol kan være i en Toyota Aygo?

  1. Lena Larsen

   Hej Lisette,

   Du får ikke problemer med den i Aygo med mindre du er ca 2 m høj. Du får den nye og lidt større version af den nu (5 cm længere ryg)

 6. Helle Nielsen

  Hvordan ser det ud med at få den ind i en Peugeot 207? Og hvis man har et barn der er lang i kroppen, men kortbenet dur denne stol så ikke?

  1. Lena Larsen

   Hej Helle,

   Det er det samme som Toyota Aygo. At barnet er kortbenet betyder ikke noget. Den nye model er længere i ryggen og holder længere tid end den første.

 7. vicki Ginderskov

  Hej Lena.
  Vi købte Sironaen sidst i juli 2013 – ar vi så med 100 % sikkerhed fået den nye model med den længst mulige ryg? Har siden hørt mange kritisere den for dens relative korte brugbare periode, altså at børnene for hurtig vokser ud af den… har lige et par spørgsmål i den forbindelse:
  Min dreng er 1½ år og kort af sin alder, men jeg har for et stykke tid siden rykket hovedstøtten og dermed selerne højest muligt op, men jeg synes ikke han skal vokse meget mere, før hans skuldre er over selen, og det må jo ikke ske ved en fremadvendt stol, men gælder det også, når de sidder bagudvendt?

  Ellers vil jeg bare sige, at det er en total dejlig stol, og vi er MEGET stor fan af drejefunktionen, så vi undgår de mange skævvridninger af ryggen!

  1. Lena Larsen

   Hej Vivi

   ja, så har I fået den opdaterede udgave af Sirona. Selerne må gerne dykke lidt bag skuldrene bagudvendt fordi at selen ikke spiller en så stor rolle i sikkerheden som den gør i en fremadvendt stol.. På et tidspunkt kommer skuldrene til at støde på også har han ikke plads længere i ryggen. jeg vil sige at hvis selerne allerede er på højeste niveau, så skal I nok overveje en anden bagudvendt stol.

   Selen skal være så tæt på skuldrene som muligt. Hvis han har tykt overtøj på så bør du overveje en anden løsning, da tykt overtøj forringer sikkerheden i alle typer autostole væsenligt. Og de synes at være udvoksede inden de faktisk er. selen presser igennem lagene og stopper barnet når den når helt ind til kroppen, på det tidspunkt vil den være for løs. der ud over sidder den heller ikke optimalt på skuldrene.

   Så hvis han har det på, så ville jeg råde dig til at give ham fleece på istedet, et tæppe ud over, Fleecedækken som findes specielt til autostole eller jakken omvendt på.

Skriv et svar

%d bloggers like this: