Få sandblæst din hus før renovering

Få sandblæst din hus før renovering

Skal du have renoveret dit hus facade, er det en god ide at starte med at få det sandblæst. Derved fjerner du gamle rester af maling, pus og kalk og det er nemmere at se om der er skader på facaden, som måske ellers ikke ville være blevet opdaget. Det har ingen betydning om du har et træ eller mustenshus. Samtidig vil det være nemmere og billigere at få renoveret huset. uanset om det skal mures eller males og det vil være flottere i mange flere år. Hvis det ikke sandblæses. kan du risikere at du skal gøre det om. om ganske få år.

Start med at undersøge om der findes nogle håndværkere i området der tilbyder at sandblæse. Bor du på fyn, kan du søge på Sandblæsning af hus fyn og få flere mulige håndværkere, der tilbyder den service.

Få altid mere end et tilbud

Da din internet søgning har vist, at det er muligt at få dit hus sandblæst og at der er flere håndværkere at vælge imellem, er det en god ide at indhente mere end et tilbud. Derved er du med til at sikre, at du får et bedre tilbud, end hvis du blot ringede til den første og bedste. Der kan være stor forskel i metode, kvalitet og erfaring. Husk at der skal være plads til, at dit hus kan nå at tørre inden facaden mures op eller males igen. Uanset om det er et murstenshus eller et træhus. Hvis det ikke får tid til at tørre, risikere du at der kommer fugt og det skal gøres om. Husk at tjekke om din valgte håndværker bruger en miljøvenlig løsning og genanvender sandet. 

Tjek Trustadvisor

Når du har indhentet 3 tilbud så brug lige et par minutter og tjek hvad tidligere kunder har af oplevelser på trustpilot eller ligenende sider. Du skal tjekke om der er ting der går igen. Det kan være om den håndværker du har i tankerne har svært ved at overholde aftaler, kommer ikke til tiden og husker han at rydde op efter sig. Hvis det bliver nævnt ofte er det måske værd at kigge sig om efter en anden eller få en aftale om et nedslag i prisen hvis det sker hos dig.