To ting du bør være opmærksom på omkring \’dogging\’

To ting du bør være opmærksom på omkring \’dogging\’

Hvis du ikke er helt sikker på at du har hørt begrebet \’dogging\’ før, så er der gode chancer for, at det er fordi at du aldrig har. Det relativt nye term er forbundet med dét at mødes med fremmede mennesker udenfor og have samleje. 

Dogging kommer fra England og blev i starten brugt om ægtefæller der var \’ude og gå tur med hunden\’ – en let undskyldning for at mødes med en fremmede ude i naturen og samtidigt holde det hemmeligt for din ægtefælle. 

Med tiden, højest sandsynligt sammen med digitaliseringen og adgang til fri information, blev dogging et mere og mere udbredt fænomen, der efterhånden kan findes i alle lande. Nu til dags findes der et utal af forskellige hjemmesider hvor interesserede kan møde hinanden og udveksle informationer og mødesteder. 

Før du \’dogger\’

Bør du være opmærksom på reglerne omkring det. Der er ingen direkte regler mod at have sex med fremmed mennesker ude i naturen, der er tilgængæld en række regler om blufærdighed og krænkelse af offentlige rum. 

Søger man lidt på diverse doggingsider kan man finde frem til følgende to regler der har noget med dogging at gøre:

  • Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  • Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Tager du forbehold for de to overstående regler, er der gode chancer for at du undgår at ende dine sex i det frie dage i fængsel. Det er virkelig heller ikke det værd, at ryge i fængsel op til fire år, fordi man lige glemte at gå 20 meter længere væk fra stien i skoven. 

Forskellige feticher, én ting

Dogging dækker over et par forskellige feticher. Du har de to mennesker der nyder at have sex i det fri, det er dem der egentligt udøver akten, men i nogle tilfælde har du også mange mennesker samlet ét sted, hvor nogle af dem tænder mere på dét at have sex mange mennesker. Derudover findes der også en del voyagers indenfor dogging fetichen. Voyagers er de slags mennesker der bliver kåd af at se på andre mennesker have sex. Sex i det fri er noget man i voyagerens øjne deler med hinanden.