Vil du selv lave dine negle? Gelenegle er en fin løsning

Vil du selv lave dine negle? Gelenegle er en fin løsning

Hvis du gerne selv vil lave smukke, personlige og farverige negle og ikke har prøvet det før, er Gelenegle et godt sted at starte.

Her får du en introduktion til gelenegle og hvilke fordele de fleksible og flotte negle har:

Hvad er gelenegle?

Gelenegle laves ved at lægge en gele ovenpå din egen negl. Geleen skal hærdes under en UV-lampe. Fordelen ved gelenegle er at du kan bearbejde og tilrette geleen, indtil den ser helt perfekt ud, mens UV-lampen langsomt tørrer geleen. Du behøver derfor ikke stresse over om den kunstige negl når at tørre inden du har det rigtige look. Af den grund er gelenegle en oplagt mulighed for at lære at lave sine egne negle. 

Smukke og meget holdbare negle

Sammenlignet med konventionel neglelak, er gelenegle særdeles holdbare. Så hvis du gerne vil have negle, som holder i lang tid og bliver ved med at se flotte og indbydende ud, så er gelenegle en god løsning, med rigtig mange dekorationsmuligheder. Gelenegle er omkring 6 gange stærkere end dine egne negle. Du kan forvente at de holder ca. tre uger.

Du kan købe startpakker med Gelenegle til nybegyndere, med en grundig trin-for-trin vejledning, så du nemt opnår et meget fint og holdbart resultat. 

Fleksibel løsning med mange muligheder

Gelenegle kan laves i præcis den længde, du synes passer til dig. Hvis du f.eks. går til sport eller bruger hænderne til praktiske gøremål, kan du sagtens have gelenegle alligevel, hvis du køber negle i den længde, der passer til hverdagens gøremål og aktiviteter.

Kun fantasien sætter grænser 

Gelenegle kan laves på rigtig mange måder, så udtrykket bliver vidt forskelligt. F.eks kan du lave fine, diskrete franske negle, med hvide tipper, hvis du foretrækker en mere klassisk stil. Du kan vælge at have farve på hele neglens overflade, eller kun farvelægge negletipperne. 

Du kan også give den gas, f.eks. når du skal være rigtig fin til festlige begivenheder, og vælge gelenegle med glittereffekt, eller sætte små perler eller stickers ovenpå geleneglen. Du kan også bruge artliners og lave fine malemønstre på neglens overflade. Artliners er fine pensler, som du kan lave smalle linier, prikker eller brede strøg med. Og da geleneglen tørrer langsomt, kan du stille og roligt male det mønster du ønsker og rette det, indtil du er helt tilfreds. 

Udskiftning af gelenegle

Når geleneglene trænger til at blive skiftet ud, foregår det heldigvis uden skrappe opløsningsmidler såsom acetone. Du kan fjerne neglen ved forsigtigt at file den af.