Find DIT fremtidige Renseri – Den perfekte guide til at finde Renseriet for Dig!

Find DIT fremtidige Renseri – Den perfekte guide til at finde Renseriet for Dig!

Hverdagen… sikke en størrelse. Arbejdet skal passes, maden skal laves og tøjet skal være i orden. Der er ikke tid til det hele, og hænder, dem har vi desværre kun 2 af. 24 timer i døgnet, det er alt hvad vi har, og at få renset tøjet, er ikke det der kommer i forreste række. 

Psst.. Der er renserier i nærheden af dig, som ikke kan vente på at gøre din hverdag nemmere. 

Kan du genkende dig selv i ovenstående situation, så bliv hængende! Herunder finder du nemlig Guiden til at finde DIT fremtidige Renseri. 

Step 1: Bliv lokalt 

I søgen for at finde renseriet for Dig, er det første og bedste du kan gøre, at skærpe området som du søger inden for. Det er sååå.. meget rarere at kunne gå ned til det lokale renseri, end at skulle til at tage bilen eller balancere 2 jakkesæt på hver sin side af cykelstyret. 

Step 2: Udvælg 2 \’Kandidater\’

Når du har beskåret bykortet, er det tid til at finde nogle renserier som evt. kunne være DIT kommende renseri. Udvælg nogle stykker, og sammenlign så herefter dem med hinanden. Du kommer nu til den del af processen, hvor dit indre stalking-gen, kan komme til stor gavn. Det kan her anbefales at læse anmeldelser og tjekke deres hjemmeside ud, da det giver dig en markant bedre forståelse af, hvilket renseri du har at gøre med.  

Step 3: Prøv dem af 

Der findes ingen bedre måde at finde ud af, hvorvidt det er det ene eller det andet, som er perfekt for Dig, end at afprøve dine nu udvalgte kanditater. Det kan du gøre ved at tage en såkaldt \’afprøvelsesuge\’, hvor du eksempelvis Mandag tager weekendens beklædninger med ned til din første kanditat. Senere på ugen afprøver du så din anden kandidat.

Step 4: Udpeg DIT Renseri! 

Nu er du klar til at vælge dit nye Renseri! Du ved hvad der er bedst tilgængeligt for dig, og du ved hvem der leverer det stykke arbejde, som falder lige i din smag. Du skal nu aldrig igen bekymre dig om, hvordan du får fedtpletten af ærmet på dit jakkesæt, eller rødvinspletten på den farverige sommerkjole. 

HUSK! At få renset sit tøj er en kunst i sig selv. Det skal gøres ordentligt, og resultatet skal være som at se sit yndlings-jakkesæt eller sin fineste kjole for første gang. Derfor er det vigtigt for dig og dit klædeskab, at finde det helt perfekte Renseri.