Boligsalg uden mælger – sådan spare du penge ved boligsalg!

Boligsalg uden mælger – sådan spare du penge ved boligsalg!

Selvsalg er de seneste år blevet en af de mest poplære måder at sælge sin bolig på og grundende er nemme og tælle. Så står du og skal til at sælge din bolig, men er i tvivl om, hvordan du får mest ud af dit salg og hvordan du gør det bedst? Det at skulle sælge sin bolig er tit ligeså kaotisk som det at skulle købe en, men jeg kan love dig for, at boligsalg uden mægler, kan gøre dit liv nemmere og så spare du oven i købet penge. Læs med videre for at få at vide hvad der er godt at have in mente.

Hvad betyder et boligsalg uden mægler for mig?

Boligsalg uden mælger kaldes også for selvsalg. Det er, når du tager en beslutning om at sælge din bolig uden en ejendomsmægler. De fleste af de penge, der går til en ejendomsmægler, går faktisk til at fremvise huset. Du sparer altså mange penge på selv bare at vise huset frem og ikke mindst selv at aftale med potentielle købere om, hvornår det passer for dem at komme forbi.

Få styr på det juridiske

Boligsalg er selvfølgelig meget mere end kun at vise huset frem og koordinere med købere. Der er klart nok en række juridiske ting, som kræver din opmærksomhed. Her kan du med fordel få en boligadvokat, der kan sikre, at de juridiske papirer er op til standard. Så undgår du også potentielle juridiske problemer, som vil koste dig dyrt.

Når du har styr på aftalen, kommer din boligadvokat igen i spil, så de kan udarbejde en købsaftale og derudover give råd om, hvad der ellers skal være på plads. Du har nemlig som sælger en forpligtigelse til at oplyse køber om alle forhold ved boligen, som kan påvirke købers beslutning.

 

Fordele ved selvsalg

Du spare penge. Det er selvfølgelig den største og mest oplagte grund til, hvorfor du skal gøre brug af selvsalg. Husk dog altid at få en boligadvokat med ind over.

Du prissætter selv din bolig og bestemmer helt selv, hvordan du vil sælge den og du er ikke afhængig af en specifik metode eller service som en mægler foretrækker 

Du kender bedst dit område og dit hus, så det er da klart, at du vil være den bedste til at sælge det. Ingen kan give anbefalinger og vurderinger af nabolaget som en, der faktisk har boet der.