Tre lækre spahoteller i Tyskland, Danmark og Sverige

Tre lækre spahoteller i Tyskland, Danmark og Sverige

Trænger du og din partner til en velfortjent pause fra hverdagens ræs? Har I brug for tid til hinanden, bare trække vejret og slappe af i lækre og luksuriøse omgivelser? Så er et spaophold lige noget for jer. 

Der er mange muligheder i og uden for Danmark mht. et dejligt afslappende spaophold, læs mere om mulighederne her: spa ophold

Alter Meierhof i Tyskland

I det nordlige Tyskland ligger det dejlige spahotel, som byder på både god mad og forkælelse i form af et rasulbad. Et rasulbad foregår på den måde at du smører kroppen ind i en lækker peeling og derefter går ind i det orientalske rasulbad. Efter dampbadet skylles peelingen af i en varm troperegn. I kan nyde fornemmelsen af en dejlig blød hud bagefter. 

Spahotellet har også indendørs og udendørs pool med badestole omkring, som man kan slappe af i. Måske har I også lyst til at tage en gåtur ved Flensborg Fjord, som hotellet ligger ned til?

Spahotellet har derudover sauna og stendampbad, hvor varme sten frigiver dejlig damp, der giver afslapning og velvære til jer begge. 

Alter Meierhof har to restauranter at vælge imellem, det ene er et fransk brasseri, med god fransk klassisk mad, hvor man ikke går sulten fra bordet. 

Den anden restaurant er den 2-stjernede Meierei Dirk Luther, som absolut er et besøg værd: Nyd fransk gourmetmad med moderne detaljer. I kan vælge mellem 4 eller 6-retters menu, eller hvis humøret er til det, en række små appetitvækkere. 

Kragerup Gods i Danmark

Den danske forfatter Karen Blixen har gået rundt på dette fine gods, som nu byder jer velkommen til spaophold, med masser af muligheder for afslapning og velvære. Nyd f.eks. den nyrenoverede wellness-afdeling med lækker pool, eller træd ned i det boblende jacuzzi.  

Spahotellet ligger i smukke naturlige omgivelser med masser af historie, bl.a. voldgrave og en smuk park. 

Nyd en dejlig middag i Restaurant Blixen, hvor maden er en afspejling af godsets historie. Restauranten laver mad af årstidens råvarer og går op i bæredygtighed i driften af godset. Så du vil kunne nyde mad med urter fra godsets køkkenhave, kød fra godsets egen kvægavl og lækre delikatesser fra lokale landmænd. Restaurant Blixen byder på traditionel dansk mad og retter inspireret fra udlandet. 

Falkenberg Strandbad i Sverige

På dette spaophold kan I få lækre behandlinger, som fornyer hud, krop og sjæl. Nyd f.eks. en Ivory-behandling, hvor I oplever sparitualer fra hele verden: Lige fra en marokkansk lermaske fra top til tå, isskrubning, til tyrkisk hammam. 

Nyd godt af hotellets mange muligheder, f.eks. kan man bade i indendørs eller udendørs pool, eller gå en tur på sandstranden Skrea. I morgenmadsrestauranten kan I nyde den flotte udsigt over hav og strand. Forvent en oplevelse i absolut særklasse.