Sådan Vinder Du – Find Din Strategi!

Sådan Vinder Du – Find Din Strategi!

Poker er et spil, som kræver tid at mestre. Så snart spillets regler og fundamentale principper er på plads. Så har du kun lige knækket skalden til din kommende Poker-rejse. For herefter skal Du finde ud af, hvad netop Din Poker-strategi skal være. Er du en \’Bluffer\’, eller spiller du kun vinder-hånden?  

For at få styr på reglerne og de fundamentale poker-principper, anbefales det at starte ud med at spille Gratis poker.  

Find din Strategi – Læs her hvordan!

Du har nu styr på reglerne, og er nu i færd med at finde Din Poker-Strategi. Men hvordan gør du? Det kan være svært at finde ud af, hvordan Din perfekte strategi er, men med disse 3 steps, kan du finde Den perfekte strategi i Poker for DIG:

1. Prøv Dig frem 

Det første du skal gøre, når du skal finde ud af, hvordan Du skal spille dine kort fremover, er at prøve dig frem. Dette kan du enten gøre ved at spille på borde med lave indsatser, eller ved at spille Gratis poker. Når du skal prøve de forskellige strategier af, så er det meget vigtigt at du gør det fuldt ud. Eksempelvis hvis du prøver at køre \’Bluf-strategien\’, så må du ikke være bange for at gå ALL-IN eller Raise til det dobbelte – Dette er nemlig en del af strategien. 

2. Skab et Narrativ 

Som Poker-spiller er det vigtigt at have en identitet. Denne identitet skabes ud fra de forskellige strategier, som Du kan spille efter i Poker. Efter at have prøvet dem alle af, har Du nu en forståelse for – og kan mærke – hvilke/hvilken der er bedst for DIG. Så nu skaber du dig et Narrativ. Hvilken poker-spiller skal du være? Er det den introverte, men utilregnelige spiller? Eller er du den fødte \’Bluffer\’, som har det hele i munden?  

3. Ud og Vind! 

Nu ved du hvilken Poker-spiller, som DU er! Du skal nu igang med at mestre Narrativet, og hermed leve Dig ind i rollen, som Du har tilknyttede din strategi. På denne måde finder du hurtigt ud af præcis, hvordan du vinder HVER gang. Et godt råd er, at starte med små indsatser, og stille og roligt begynde at kæmpe Dig til tops.  

Du har nu styr på, hvordan Du finder din strategi. Kombiner herefter strategien med det narrativ – den rolle – som du gerne vil have ved Pokerbordet. Så hvad venter du på? Kom igang med at finde Dit Poker-Jeg. Det kan kun gå for langsomt.