4 nemme gaver til din far i år

4 nemme gaver til din far i år

Er du også typen der har en far, som har alting og aldrig mangler noget? Så kender du helt sikkert udfordringen med at finde en god gave til fars dag, for hvad skal man lige købe, når han intet mangler. Vi har her samlet 4 forslag til fars dags gaver, som han helt sikkert kan bruge. 

Slip agressionerne fri 

Hører du tit din far brokke sig over hans arbejde, kollegaerne, vennerne, kæresten eller noget helt andet? Så skal du give ham en boksepude til skrivebordet. Den er både sjov at have stående men også praktisk. Med boksepuden kan din far nemt slippe af med lidt agressioner inden han kommer hjem og han kan komme af med dem i det sekund de opstår, da han har puden lige ved siden af sig på skrivebordet. 

Hold styr på vejret

Er din far mere typen som går op i udendørs liv og godt vil holde øje med vejret? Han kan selvfølgelig altid tjekke vejrudsigten på telefonen, men hvorfor ikke købe en unik og smart vejrstation? Med et Storm Glas placeret i vindueskarmen, kan han se hvordan vejret bliver, på en flot og mystisk måde. Glasdråben indeholder en masse små krystaller, som på mystisk vis ændrer sig i takt med vejret. Stil den i vindueskarmen for det bedste resultat. 

Altid et fuldt opladet batteri

Hvis din far bruger sin telefon rigtig meget i løbet af en dag, har han garanteret stået flere gange og været ved at løbe tur for strøm. Og vi kender alle følelsen af at vide ens telefon løber tør for strøm lige om lidt, hvilket ikke er sjovt. Derfor skal du give din far en powerbank, som han nemt kan have med sig i lommen eller i arbejdstasken. På denne måde kan han nemt få opladt sin telefon på farten, så længe han sørger for der er strøm på powerbanken, han kan jo med fordel oplade den om natten. 

Lidt hygge med spil

Elsker din far en omgang hygge med et godt spil og kan han godt lide at spille poker hjemme i stuen med kammeraterne? Så overvej at giv ham et pokersæt, som han kan bruge til diverse spilleaftener. Med pokersættet fra dingadget, får han 200 jetoner i 4 forskellige farver, 5 terninger, dealer rubrik og 2 sæt spillekort i en lækker aluminiumskuffert. Med pokersættet er næste spilleaften sikret. 

Med disse 4 gaver kan du ikke ramme helt ved siden af, der er lidt for enhver smag, så det er bare at udvælge den der passer til din far.