En hjælpende hånd til den gravide

En hjælpende hånd til den gravide

Er du gravid og går med en masse smerter og gener? Eller går du og drømmer om at blive gravid? så er gravid massage noget for jer. Det er simpelthen en massagebehandling som går ind og hjælper med at både behandle men også forebygge de smerter der nu må opstå under graviditeten.

Massageteknikken er med til at få produktionen af kærligheds hormonet oxytocin til at stige, og herved får hormonet dig til at føle dig mere afslappet og rolig. Det er med til at sænke dit blodtryk og din puls og skaber på den måde en generel følelse  af et større overskud, selvom det lyder helt absurd, taget situationen i betragtning og du tænker sikkert at det ikke er muligt at få dig til at føle dig bare en lille smule bedre tilpas når du er gravid. Men det er virkelig rigtigt.

Det gode ved denne form for massage er ligeledes at du bliver behandlet på en gravid massagebriks der er blød og komfortable og specielt designet til dette formål og til at sørge for at du under dit massage forløb får den bedst mulige behandling og derfor har muligheden for at slappe fuldt af og virkelig nyde det i fulde drag. Det er vigtigt under sin graviditet at nogle gange lade tankerne gå og ikke fokusere på alle de bekymrende og foruroligende tanker der ofte i hverdagen under graviditeten kan tage overhånd. Man glemmer at holde fokus på de positive ting der kommer ud af alle de gener og ubehageligheder man skal stå igennem under graviditeten.

Selv de forbistrede lændesmerter som man konstant går rundt med og som betyder at man har problemer med at stå op for længe, og også tilmed gå. Men også væsken i hænder og fødder kan gravid massage afhjælpe på. Det kræver dog at man engagerer sig i det og det er ikke nok blot at møde op en enkelt gang og få en enkelt behandling.

Så hvis Gravidmassage lyder som noget du tænker at du kunne mangle under din graviditet, og du gerne vil have muligheden for at føle dig nogenlunde tilpas i din gravide krop så skal du blot følge det ovenstående link. Her kan du læse meget mere specifikt om de forskellige ting som gravidmassage kan hjælpe dig med, og du kan finde ud af helt præcist hvorfor det er den perfekte behandlingsform for dig der har gener under din graviditet.