4 gode grunde til at sælge dit guld til Nordisk Guld

4 gode grunde til at sælge dit guld til Nordisk Guld

Du tænker nok ikke over det til hverdag, men guld har en lang historie bag sig med mange formål. Fælles for gulds historie er, at guld altid har været pålagt høj værdi, blandt andet på grund af dets farve og egenskaber, men også dets sjældenhed.

Det er et ædelmetal som kan smeltes og omformes efter behov, og har igennem tiden været brug til dekorationer, våben og smykker. Den dag i dag har guld i alle støbninger stadig høj værdi, hvilket gør det til et perfek materiale at sælge. 

Hvis du har guld liggende derhjemme i hvilken som helst form, enten som smykke, genstand eller bar, kan du sælge det og få en god pris for dit guld. Guldpriser varierer hele tiden afhængigt af verdensmarkedet, og guldpriser i Danmark følger også disse globale tendenser.

Men hos Nordisk Guld kan du sælge dit guld for den højeste guldpris i Danmark, sammenlignet med andre guldforhandlere i Danmark. Gå ind på Guldpriser og beregn din guldpris nu, eller læs med her hvor du får fire gode grunde til at sælge dit guld til Nordisk Guld. 

1. Nemt redskab til at beregne dit gulds pris

På Nordisk Gulds hjemmeside kan du gå ind beregne en cirka pris på dit guld. Her er der en omregner, hvor du kan indtaste mængden af guld i gram, afhængigt af hvor mange karat dit guld er. Herefter får du en opdateret cirka pris på, hvad dit guld er værd. Dette giver dig en god idé om dine muligheder for pris og salg af dit guld.

2. Nem salgs process

Hvis du vælger at sælge dit guld til Nordisk Guld, så kan du gøre én af de følgende to ting:

  1. Du kan booke et personligt møde i København eller Århus, hvor Nordisk Guld vil give dig rådgivning i forhold til salg af guld og vurderer dit gulds værdi. Herefter får du pengene i hånden.
  2. Du kan også vælge at sende dit guld som værdipost og når Nordisk Guld har modtaget dit guld og testet guldets karat, så vil pengene blive overført til dig. 

3. Ingen begrænsninger for guld du kan sælge

Der er ingen begrænsning for hvad Nordisk Guld vil købe af dig. Du kan sælge alt lige fra guldsmykker og guldure, til guld genstande og skrotguld. Der kan være guld i smykker, mønter, barer og andet du har liggende derhjemme, så det er bare at gå i gemmerne og kontakte Nordisk Guld. 

4. Nordisk Guld giver god service

Nordisk Guld har mange års erfaring med køb og salg af guld, guldpriser og det globale marked for guld. Du er derfor i trygge og kyndige hænder, som kan vejlede og rådgive dig igennem dit salg af guld. Så gå ind på Guldpriser og start dit salg af guld allerede i dag!

 

Læs også Få overblik over de forskellige priser på guld lige her! hos slanke-kuren.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*